Over Ons

Graag vertellen wij u iets meer over ons Zelf.

Jessica Leffers is sinds 2006 werkzaam als zelfstandig trainer, coach en counselor op het gebied van Life- & Teamspirit. Zij ontmoette Jolanda van Zundert tijdens één van de vele opleidingen die zij gedaan hebben, en er was direct een klik. Samen wisten zij hun behandelingen naar een hoger niveau te brengen door diverse methoden en technieken te combineren tot een krachtige en unieke Co-Care methodiek. Deze methodiek zetten zij nu in om mensen (jong & oud) en teams in hun kracht te zetten.

Zij hebben beiden voornamelijk gewerkt met problemen op het gebied van Life- & en TeamSpirit; kinderen en volwassenen die zich onbegrepen en eenzaam voelen, weinig energie meer hebben, geen zin meer hebben in hun werk, veel frustraties voelen, zich niet belangrijk voelen, zich niet gehoord of gezien voelen en die als gevolg daarvan tegen een burn-out aanlopen of daar al midden in zitten, stress gerelateerde klachten hebben, alleen maar moe zijn en (chronische) fysieke, geestelijke of emotionele klachten ontwikkelen.

Jessica Leffers Jess_profiel

Naast haar werk als trainer, coach en counselor is Jessica werkzaam geweest in de zorg, o.a. als teamleider en manager, waarin zij werkte met (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, en als coach voor kinderen met een diagnose in het autisme spectrum, AD(H)D, hechtingsproblematiek of andere gedragsproblematiek

Jessica heeft zelf ook een zoektocht in het leven ondergaan. Als manager (en later als bedrijfsleider) liep zij tegen de eisen aan die tegenwoordig worden gesteld; hoge werkdruk, hoge prestatiedrang, targets halen, en nooit eens positiviteit of een compliment. Niet je eigen tijd mogen indelen. Altijd alles maar moeten. Zij heeft daarin aardig wat geestelijke en fysieke klachten verzameld: een depressie, twee burn-outs, ME en fibromyalgie. Uiteindelijk bleken al deze klachten gerelateerd te zijn aan hooggevoeligheid en het niet volgen van haar LifeSpirit, haar zielenpad. Het begeleiden van mensen die ook vastlopen, al dan niet door hun hooggevoeligheid, naar hun LifeSpirit, dát is wel de missie van Jessica.

Jolanda van ZundertJolanda

Sinds 2009 is Jolanda werkzaam als zelfstandig coach en therapeut. Zij heeft voornamelijk gewerkt met gezinnen met diverse problematiek, zoals hechtingsproblemen, angsten en relationele disbalans. Veel van de kinderen die zij in haar werk ontmoette, hadden een stempeltje gekregen, zoals AD(H)D, autisme spectrumstoornis, hechtingsstoornis en/of hooggevoeligheid. Jolanda kijkt voorbij de stempeltjes naar het kind, naar zijn/haar LifeSpirit en hoe het komt dat hij/zij zo vast is gelopen.

In haar eigen leven had ze te maken met depressie, altijd maar pijn hebben en vermoeidheid. Ze had het gevoel dat ze anders was. Later kwam ze erachter dat dit allemaal met haar eigen hooggevoeligheid te maken had. Hierdoor heeft zij moeten zoeken naar manieren om om te gaan met deze “problemen”.
Ze heeft vele opleidingen, workshops en therapievormen gevolgd om te leren hoe zij in balans kan leven met haar hooggevoeligheid.

Graag wil zij alles doorgeven wat zij aangereikt heeft gekregen, wat ze heeft mogen ontdekken op haar pad, met behulp van onze unieke methodiek.

Referenties

Een greep uit de vele referenties (meer referenties lees je door hier te klikken!)

 

Na de 1e sessie is het me gelukt om de verstoorde relatie met mijn vader anders te zien en ondertussen hebben we de beste band met elkaar die je je maar kunt wensen!!!
Nogmaals; die twee sessies bij jou hebben heel wat veranderingen in mijn leven teweeg gebracht dus mijn vertrouwen heb je.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Kaart achterkant

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Heel erg bedankt voor het aanraken van mijn stukken. Ik moet echt verder met datgene wat ik de laatste keer aangeraakt heb bij jou. Heb een verwijzing gekregen naar psychotherapeut, maar heb haar nog niet gebeld. Denk dat jullie me beter kunnen helpen. Dus ik zou graag een nieuwe afspraak maken.

Share Button