Referenties

      Geen reacties op Referenties

Natuurlijk wil je weten hoe het hier is. Wat anderen hebben ervaren. Wat je kunt verwachten. Ofwel; je wilt graag wat referenties voordat je de knoop doorhakt. Speciaal voor jou hebben we er een aantal verzameld en zullen er hier geregeld nog wat bij zetten (hopelijk die van jou!).

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een deelnemer van één van de cursussen:

Waarom bij Jessica en Jolanda? Ze zijn gedreven, ze zorgen voor diepgang en ze zijn oprecht.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Eén van onze cliënten stuurde ons een berichtje op FaceBook:

Ik weet niet of het door de druppels komt of door jullie drukpuntmassage maar de melkallergie is duidelijk minder. En het lijkt wel of ik meer bij mezelf blijf, mijn gedachten zijn niet meer zo druk en chaotisch, en ik voel me veel minder onzeker over mezelf.

 

Referenties De Sleutel tot Jezelf

 

Een andere deelnemer van één van de cursussen:

De sfeer is ongedwongen, open.

Referenties De Sleutel tot Jezelf
Een andere cliënt vertelde na de behandeling over de thema’s die ter sprake kwamen:

Bij het eerste wat je zei dacht ik nog: ‘dat weet ze door het gesprek wat we net gehad hebben’. Bij het tweede wat je zei dacht ik dat ook nog. Bij het derde wat je zei, begon ik te twijfelen en bij het vierde dacht ik: ‘Ja, maar dit kan ze allemaal niet weten!’

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een jonge vrouw stuurde Jessica een kaartje:

Referentie De Sleutel tot Je Zelf Referentie De Sleutel tot Je Zelf

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een man die naast een persoonlijke traject ook de NLP Opleiding bij Jessica heeft gevolgd (maar helaas niet af kon maken wegens opleidingen die hij via zijn werkgever volgde), schreef ons onlangs:

Zoveel plezier beleefd, alsmede dank aan jou, dat ik nog een lange tijd heb gereden op de bus bij HTM en andere maatschappijen. Bijna sleepte je mij door m’n NLP periode heen al was dit even te veel destijds vanwege andere modules die ik volgde. Daarom wilde ik je gewoon even dankjewel zeggen. Je bent een heel fijn mens!

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een deelnemer van een NLP opleiding:

Jessica en Jolanda; jullie zijn echt een gouden duo! Ik heb ongelooflijk veel van jullie mogen leren, waarvoor ik jullie erg dankbaar ben.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Wat opmerkingen uit de mailwisseling tussen een powervrouw en Jessica die binnenkort weer bij ons langs komt voor een nieuwe sessie (na zo’n 10 jaar geleden voor het laatst te zijn geweest!).

Ik kom heel graag bij je langs. Komt gewoon door mijn goede ervaringen met jou. Ben destijds proefpersoon geweest voor je NLP opleiding en heb daar toen zoooo veel aan gehad. Ook een cursus bij je gevolgd… weet de naam niet meer Iets met vrouwen en kracht? Heb toen daarna mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Dus heb alle vertrouwen in je.
Na de 1e sessie (proefpersoon voor je NLP opleiding) is het me gelukt om de verstoorde relatie met mijn vader anders te zien en ondertussen hebben we de beste band met elkaar die je je maar kunt wensen!!!
Nogmaals; die twee sessies bij jou hebben heel wat veranderingen in mijn leven teweeg gebracht dus mijn vertrouwen heb je.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Wat opmerkingen die tijdens de sessies gemaakt worden:

Je merkt gewoon dat dit bij jullie past; jullie zijn hier zo goed in!

Ik ben in tijden niet zo kalm en ontspannen geweest.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een man (hoogsensitief en hoogbegaafd) meldt:

Ik vond het echt erg bijzonder en fijn! Je helpt me al door dit gesprek! Jij bent dus een van de mooie mensen die op mijn pad komen! Ik vond het ook fijn om te horen dat jij dezelfde ervaringen hebt met je man, als ik met mijn vrouw! Dit doet mij ook goed en helpt me dus niet alleen te zijn!

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een vrouw barst tijdens de 3e sessie in tranen uit. Als we haar vragen wat er gebeurt, zegt ze:

Ik realiseer me ineens dat ik na de 1e sessie bij jou helemaal nooit meer het gevoel heb gehad mijn auto in de vangrail te willen parkeren.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Iemand die is afgekeurd door een versleten knie, vertelt dat zijn arts hem niet wil opereren, omdat hij daar nog te jong voor zou zijn (hij is 52 jaar). Hij kwam binnen met zijn been achter zich aan slepend, omdat hij bijna niet meer normaal kon lopen door de pijn. Hij vertrok als een ander mens. Hij schrijft (na de 2e sessie) hierover:

door mijn knie had ik vaak last van mijn rug en nek en mijn rechterbeen en lies en heup
ook veel spanning door rechtzaak.

ik wil zeggen dat ik er baat bij heb en veel minder pijn dus het werkt en gaat het super bij vorige was ik hoop spanning kwijt

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een vrouw, bij wie er veel naar boven is gekomen tijdens de sessies:

Heel erg bedankt voor het aanraken van mijn stukken. Ik moet echt verder met datgene wat ik de laatste keer aangeraakt heb bij jou. Heb een verwijzing gekregen naar psychotherapeut, maar heb haar nog niet gebeld. Denk dat jullie me beter kunnen helpen. Dus ik zou graag een nieuwe afspraak maken.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een vrouw met fibromyalgie:

Ik heb de eerste dag weinig tot geen pijn gehad. Dus da was al super. Vrijdagavond heftige pijn gehad, zaterdag ook. Zondag zwakte de pijn met de helft af en daarna werd het draagbaar. Ik zou dus graag nog een keer terugkomen.

Soms worden de klachten wat erger na de behandeling. Ook kan het zijn dat er andere klachten ontstaan. Dit is allemaal maar tijdelijk en wordt ook wel ‘genezingsreactie’ genoemd. De beste remedie: veel water drinken, goed (blijven) aarden, en je beseffen: er is overduidelijk iets in werking gezet. Meestal is dat na 1 of 2 dagen weer over.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Een deelneemster van het schrijfcafé:

Het schrijfcafé te Heusden is een plek waar ik graag naar toe ga. Geen huiswerk van tevoren maken, niet ‘alvast nadenken over’, gewoon erheen gaan, zitten, mooie muziek en fijne mensen aan tafel, en dan rollen de schrijfsels vanzelf uit mijn pen. De opdrachten van Jessica geven een insteek waardoor ik tot een andere schrijfstijl kom.

Referenties De Sleutel tot Jezelf

Ben jij de volgende die een referentie wilt geven? Die mag je mailen (via de contactpagina), via FaceBook versturen, mondeling geven, op een leuk kaartje of in een gezellige brief versturen, of gewoon meteen hieronder intypen!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *