Trajecten

LifeSpirit Coaching van Sleutel tot je Zelf is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van behandeling. De trajecten zijn erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Het helpt om weer in balans te raken, zorgt voor meer harmonie, energie, rust en helpt om bij jezelf te komen, omdat het op alle lagen doorwerkt. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt aangesproken.

LifeSpirit Coaching is een krachtige, doeltreffende, snel werkende therapie. Het werkt zowel bij lichamelijke als geestelijke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: hoog-gevoeligheid (HSP), niet lekker in je vel zitten, allergieën, angst, verdriet, slaapproblemen, vermoeidheid, uitputting, burn-out, stress, emotionele problemen, depressie en overspannenheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, overgewicht, AD(H)D, autisme spectrum stoornissen, problemen met positieve zelfontwikkeling, etc.

Bij andere therapieën kijkt men vaak naar de gevolgen van een aandoening of ziekte. Bij LifeSpirit Coaching wordt de oorzaak weggehaald en dus ook de aandoening of het probleem. En LifeSpirit gaat verder; het zorgt ervoor dat u weer in uw kracht komt te staan, weer vol energie en passie in het leven staat, weer vanuit LifeSpirit kunt leven.

Wij werken zowel met volwassenen en kinderen als met het hele gezin.

Uit ervaring is gebleken dat LifeSpirit behandelingen van korte duur zijn en heel snel resultaat geven. In de praktijk komt dat in veel gevallen neer op slechts 3 behandelingen.

De LifeSpirit werkwijze bestaat uit:

 • Het in balans brengen van lichaam en geest;
 • Het in balans brengen van het systeem waarin iemand leeft (omgeving, gezin, vrienden, familie, werk, etc.)
 • Direct op gang brengen van het proces door behandeling van de onderliggende patronen.
  O.a. door massagetechnieken en het vrijmaken van emoties;
 • Ondersteunen van het herstelproces en wegnemen van oorzaken o.a. door de behandeling en eventueel remedies of supplementen;
 • Weghalen van gifstoffen uit het lichaam, door ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten;
 • Stoppen met toevoegen van gifstoffen in het lichaam d.m.v. een (tijdelijk) dieet en allergiemeting.

SleuteltotjeZelf

Verschillende behandeltechnieken

LifeSpirit Coaching is een compleet pakket met verschillende behandeltechnieken. Sleutel tot je Zelf heeft diverse technieken en methoden aangepast en samengevoegd tot een unieke methode die razendsnel werkt en verbluffende resultaten heeft. Wij hebben daarmee een zeer unieke behandeltechniek waarmee we ware pioniers zijn op dit gebied.

We werken o.a. met drukpuntmassage, systemisch werk, diverse coachtechnieken, holistic pulsing, E.F.T., en traumaverwerking. Voor en na de behandeling wordt door middel van een gezondheidsmeting bekeken of u bepaalde tekorten, allergieën of intoleranties heeft en of u aanvullende middelen nodig heeft, of bepaalde voedingsmiddelen zou moeten vermijden of juist zou moeten toevoegen aan uw dieet.

Behandelingen

De behandelingen zijn zeer ondersteunend aan behandelingen en/of medicatie vanuit de reguliere kant en deze kunnen prima naast elkaar ingezet worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Kennismakingsgesprek
  Deze is gratis en duurt ongeveer 15 minuten tot maximaal een half uur.
 • Losse behandelingen
  De ervaring leert dat de meeste mensen 2 à 3 behandelingen nodig hebben.
 • LifeSpirit Traject
  Drie behandelingen (die eventueel uit te breiden zijn met losse behandelingen, bijvoorbeeld als halfjaarlijkse check-up). Een traject is voordeliger dan dezelfde hoeveelheid aan losse behandelingen.
 • LifeSpirit Intence 
  Een intensieve sessie van 4 tot 8 uur, waarin we zeer uitgebreid aan de slag gaan met de thema’s die er spelen door verschillende technieken in te zetten.

Voor informatie over ons tarief, kunt u contact met ons opnemen.

Referenties

Wil je eerst nog even van anderen horen wat hun ervaringen zijn, voordat je de knoop doorhakt? Dat kan! Die lees je door hier te klikken!

KlaproosConcluderend

Doordat de LifeSpirit Coaching zo omvangrijk is, kunnen we op een heel breed vlak werken. Zowel op het lichamelijke als het geestelijke vlak. Wij maken gebruik van middelen en technieken die allen in de praktijk zijn bewezen. Uitgangspunt is dat de client beter weet dan wie dan ook wat hem/haar mankeert. De therapeut zal gebruik maken van een sensor om te meten welke behandeling het best bij de betreffende persoon past, zodat iedereen de behandeling krijgt die het meest effectief voor hem/haar is. Hierdoor is de therapie van korte duur en geeft snel resultaat.

Share Button